vernieuwbaar

Geniet van hout
Hout is fantastisch. Ga maar eens een middagje in het bos bij een oude eik of beuk zitten kijken naar hoe de boom groeit en leeft. Indruk-wekkend. En wij mogen het materiaal dat de boom ons geeft, gebruiken in ons dagelijks leven en werken. Hout is 100% vernieuwbaar en 100% kostbaar en we moeten het daarom goed en lang van genieten. Vanuit die passie zijn we gestart met +houtbaar. 

Circulair ontwerp
Een product is pas echt +houtbaar als het gemaakt is van vernieuwbare materialen en kan makkelijk uit elkaar als jij toe bent aan iets nieuws. Ben je klaar met het product dan ontvangen wij het graag terug, zodat we de waardevolle materialen opnieuw kunnen gebruiken voor een nieuwe keuken of kast. 

Handwerk
Al onze +producten zijn handgemaakt en dat bied kansen om het werk sociaal te organiseren zodat iedereen mee kan doen. We werken samen met sociale werkbedrijven en dat kan altijd meer, dus neem contact op als je wilt samenwerken. 

Vernieuwbaar
Het unieke aan +houtbaar is dat je onderdelen van je keuken of kast kunt wisselen naar verloop van tijd. Het is leuk om je kamer of kantoor om de paar jaar opnieuw in te richten of aan te passen aan nieuwe wensen of functies. Bij ons hoef je dan niet je hele kast of keuken te vervangen, maar kunnen we simpel weg de panelen verwisselen voor ander hout of een andere uitstraling. Zo kun je veel langer dan normaal gebruikmaken van de materialen zonder dat je er op uitgekeken raakt. Hoe gaaf is dat! 

Ik ben +houtbaar!
Jij kan echt een positief verschil maken in het leven van andere mensen en voor de natuur met wat je koopt. 

Wat kunnen we voor jou maken?

Neem contact op via whatsapp / email / insta / 06-51912375

+houtbaar 

Jan-Willem Harwig 

 

goed houtbaar is een handelsnaam van +artillery furniture te Zwolle.