vernieuwbaar

Geniet van hout
Bomen zijn fantastisch. Ze groeien en leven en vernieuwen zichzelf en hun omgeving constant. Indruk-wekkend dat ze daarbij ook een waardevolle grondstof maken: hout!

Het is zo wezenlijk onderdeel van ons dagelijks leven en werken dat het bijna gewoon is. Maar hoe meer wij met hout werken hoe enthousiaster we worden van het materiaal als grondstof voor onze meubelen en interieur oplossingen. Hout is 100% vernieuwbaar (circulair) en 100% kostbaar en wij maken het mogelijk dat jij er zolang mogelijk van kan genieten. Vanuit die passie zijn we gestart met goed (+) houtbaar. 

Circulair ontwerp
Een product is pas echt +houtbaar als het gemaakt is van vernieuwbare, natuurlijke materialen en makkelijk uit elkaar gehaald kan worden, als jij toe bent aan iets nieuws. Ben je klaar met het product? Dan ontvangen wij het graag terug, zodat we de waardevolle materialen opnieuw kunnen gebruiken voor een nieuwe keuken of kast. Je krijgt dan 15% van de nieuwwaarde als tegoed om te besteden aan de producten van goedhoutbaar. 

Handwerk
Al onze +producten zijn handgemaakt en dat biedt kansen om het werk sociaal te organiseren, zodat iedereen mee kan doen. Dit doen we als erkend leerbedrijf met leerlingen van ambachtsscholen uit de regio, zoals het Deltion, Cibap en ArtEz. Ook werken we samen met sociale werk/kringloop bedrijven en de Waardering Zwolle. Neem gerust contact op als je wilt samenwerken. 

Vernieuwbaar
Het unieke aan +houtbaar is het eigen ontwerp en de mogelijkheid om onderdelen van je keuken of kast om te wisselen naar verloop van tijd. Het is leuk om je kamer of kantoor om de paar jaar opnieuw in te richten of aan te passen aan nieuwe wensen of functies. Bij ons hoef je dan niet je hele kast of keuken te vervangen, maar kunnen we simpel weg de panelen verwisselen voor ander hout of een andere uitstraling. Zo kun je veel langer dan normaal gebruikmaken van de materialen, en raak je niet uitgekeken op het +product. Hoe gaaf is dat! 

Ik ben +houtbaar!
Jij kan echt een positief verschil maken in het leven van andere mensen en voor de natuur met wat je koopt. Wat kunnen we voor jou maken?

Neem contact op via whatsapp / email / insta / 06-17425449

+houtbaar 

Jan-Willem Harwig 

 janwillem@goedhoutbaar.nl