+handgrepen

Om de ruimte in je leefkeuken of kast zo goed mogelijk te benutten werken wij veel met lades. Om de lades en je kastdeuren te openen hebben wij de volgende greep soorten. De verschillende vormen zie je terugkomen op de inspiratie foto's van de leefkeukens & kasten die we al hebben gemaakt. Kom ze gerust bekijken in de werkplaats. 

 

Ladegreep greeploos

Greeploos

Ladegrepen zijn verwerkt in de ruimte tussen de lades. Je opent een lade door deze van de bovenzijde / voorkant vast te pakken en de lade naar je toe te trekken. De softclose kaderails zorgen voor een goede sluiting. Je hoeft de lade alleen maar dicht te drukken en hij sluit vanzelf. 

Lade greep 

De greep zit precies in het midden van twee lades. De bovenste lade open je vanaf de onderzijde, de middelste kan van boven en onder geopend worden en de onderste lade vanaf de bovenzijde. 

lade greep tussen de lades

Lade greep van hout

Lade greep van hout

Een prachtige lade greep van hout die fijn vastpakt. Je kunt er ook gemakkelijk iets over heen hangen, bijv. een theedoek om te drogen. Aan te raden bij vaatwassers en bij de inbouwkoelkast / vriezer.

Het is ook mogelijk om je eigen greepje / knopje te kiezen.  

Greeplijst in het hout

In het hout van de ladefront zit een opening / greep waarmee je de lade kan openen.  

Greeplijst in het hout verwerkt