+keukenkasten

Onze leefkeukens en kasten kunnen we op drie duurzame manieren opbouwen. We gaan graag met je in gesprek over je wensen en de mogelijkheden. 

 

Houten frame
Van massief hergebruikt hout, zoals eiken of mahonie, maken we de constructie van de keuken of kast. Het frame kan open zijn, voor een Japanse / minimalistische uitstraling, of het frame is opgevuld met panelen. Je ziet de unieke ambachtelijke houtverbindingen in de leefkeuken terug en dit geeft veel karakter. 

Het is ook mogelijk om hout uit de renovatie of sloop van je eigen project in te zetten in onze +producten. Dat is 100% circulair! We bespreken graag de mogelijkheden. 

open frame voor de kasten

berken plaat materiaal opgestapeld in de fabriek

Berken frame
Berken multiplex is een kwalitatieve sterke houten plaat, bestaande uit verschillende berken fineer lagen.  Onze berken platen zijn het restmateriaal van een fabriek uit de regio. Door dit materiaal toe te passen voorkomen we de onnodige verspilling van grondstoffen en wordt het hout goed ingezet.  

Grenen ELKAVITA
In de houtbouw wordt veel grenen gebruikt voor de constructie en voor de afwerking, zo ook de ELKAVITA plaat. De drie lagen grenen zijn duurzaam verlijmd en geven een stabiele basis om mee te werken en het geeft een Scandinavische uitstraling aan je leefkeuken of kast. Lees voor meer informatie op de website van onze leverancier. 

ELKAVITA is ook te gebruiken voor de afwerking van je leefkeuken of kast. We bespreken graag de mogelijkheden met je in de werkplaats. 

grenen elkavita plaat

 

 

eiken frame

 

keuken in aanbouw